Gastenboek

Was je blij met je Pilates les?
Wil je dat graag delen met anderen?
Schrijf dan hier je reactie!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.232.160 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Mirjam Elias
Ik heb Maria onlangs verboden met pensioen te gaan zolang ik nog leef. Het houdt me soepel en herinnert me eraan beter voor mijn lijf te zorgen. Ze heeft goed les en gaat deskundig om met blessures. Er hangt een prima sfeer, kortom: een aanrader.
Mirjam Elias
Kathrin
Al vele jaren ben ik bij Maria op Pilatesles en ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets met zoveel plezier en zo consciรซntieus heb volgehouden. In Maria's lessen is er altijd eerst ontspanning en daarna worden alle spieren op een rustige manier aan het werk gezet maar ook dat voelt fijn. Al gauw merk je dat je soepeler wordt en lekkerder in je vel zit en de lessen mist als ze even niet doorgaan. Maria is zeer deskundig en weet wat iedereen afzonderlijk nodig heeft. Bovendien is het altijd heel gezellig dankzij Maria's opgewekte en geรฏnteresseerde aard. Mรฉt en zรณnder klachten zijn Maria's lessen echt heerlijk!
Judith
Pilates Works, werkt!
Inmiddels volg ik zeker al 10 jaar wekelijks pilates bij Maria omdat het precies is wat ik nodig heb. Ik heb een fysiek beroep (doventolk) waarbij ik vooral mijn schouders/ armen/ nek belast en waarbij ik veel zit. Door pilates blijf ik soepel en sterk. Maar ook mijn drukke hoofd komt tot rust tijdens de les. Ik ben zo'n 7 jaar geleden verhuist en sindsdien moet ik best een eindje fietsen om naar de les te komen. Het barst in Amsterdam van de pilatesstudio's, ook veel dichterbij mijn huis. Toch blijf ik bij Maria, want zij is de leukste, grappigste, fijnste en liefste docent.
Josee
Al een jaar of tien volg ik pilateslessen bij Maria. Dat is heel bijzonder voor mij want ik ben snel een afhaker als het op sport aankomt. Maar bij Maria ben je niet anoniem, ze weet een fijne sfeer te scheppen en ze heeft zoveel kennis in huis. Ze brengt variatie in de lessen aan en het is echt voor jong en oud, dik en dun. Pilates is fantastisch voor het broodnodige onderhoud van je lijf.
Magteld
Pilates bij Maria is goed voor het lijf en voor het hoofd. Maria geeft persoonlijke aandacht en een goede opbouw van de lessen met leuke afwisselingen. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning en een lach. Elke week een feestje...
Moon
Geen strakke pakjes, high-intense-gedoe en wilde muziek maar aandacht. Heerlijk relaxen met aandacht voor alle misbruikte spieren, ons innerlijke zelf en elkaar.
Een aanrader!!
Marjolein
Pilates bij Maria voelt als privรฉles in een groep. Je wordt gehoord en gezien. Ook belangrijk: je hoeft niet heel goed te zijn, maar het doet jou wel heel goed. Na jaren bijna niet kunnen werken van de rugpijn en hoofdpijn fiets ik nu weer fluitend in vliegende vaart naar mijn werk. Mijn pilatesavond sla ik zelden over!
liesbeth
Ik ben ooit na mijn eerste zwangerschap bij Maria begonnen om weer wat stevigheid in mijn lijf te krijgen. Ik wilde de spieren in mijn lijf weer rustig opbouwen. Dat kon en kan bij Maria. Met oog voor elk afzonderlijk persoon geeft ze ontspannende en inspannende oefeningen. Als het nodig is, krijg je een aangepaste oefening, want Maria houdt je goed in de gaten. Ze leert je je lijf kennen. Het is de afgelopen jaren voor mij een vaste waarde in de week geworden die ik niet graag zou willen missen. Niet alleen vanwege Maria, maar ook vanwege de aardige cursisten die haar persoonlijke aanpak aantrekt. Een aanrader voor iedereen die zijn spieren in conditie wil houden!
Ingrid Jorgensen
Al enige jaren ga ik iedere woensdag met veel plezier naar de pilateslessen van Maria. De lessen zijn heerlijk en zorgen ervoor dat ik me na de wekelijkse les weer ontspannen en soepel voel. Als ik een paar keer niet geweest ben voel ik dat gelijk aan mijn lichaam. De lessen zijn heerlijk relaxed en gezellig! Ik zou de lessen niet meer willen missen!
Albertine Schulte
Zoveel verschillende pilates lessen van veel verschillende trainers heb ik gehad, maar bij Maria blijf ik.
Ik ben het met alle mooie lovende woorden eens van een ieder die hierboven een recentie heeft geschreven.
Bedankt Maria๐Ÿ‘Œ๐Ÿค—
marli turion
De lessen van Maria zijn heel goed opgebouwd en afwisselend.
Kortom visie en kunde.
Heel goed voor lichaam en geest in een aangename setting
Sacha
Ben je op zoek naar goede en zeer toegankelijke pilateslessen dan is PilatesWorks een aanrader. Ik ga reeds 10 jaar naar Maria en ik mis haar lessen tijdens de vakanties. Het is ontspannend, inspannend en houd je fit en lenig. Ik ben gestart na lage rugklachten en deze zijn niet meer teruggekomen.
Dite
al een paar jaar op pilatus bij Maria
Zeer aan te raden
Maria heeft kennis van zaken, wisselt kracht met ontspanning af
heeft humor
kortom heel fijn!!!!
Heleen van Loon
Geen pijn in mijn rug meer, mijn computerschouder, -arm en -hand getemd, en buikspieren om u tegen te zeggen, wat wil een mens nog meer? Elke week al jaren geniet ik van Maria's lessen door haar vakkundigheid en haar rust en opgewektheid.
Els
aarzel niet, ga naar de Pilateslessen van Maria Links !
ze heeft verstand van zaken, is duidelijk en geestig,
het zal je goed doen!
Irene Brouwer
Sportschool, fietsen, allemaal leuk en goed, maar wat ik echt al jaren volhoud is Pilates bij Maria. Het houdt mij soepel en de les is al jaren mijn balansmoment van de week in mijn drukke bestaan. Heerlijk! Maria doet het fantastisch; laat ons hard werken en hard lachen!!
Madelon Oostwoud
Deze fantastisch fijne Pilates "juf' maakt dat we vrolijk en lenig blijven en wekelijks een waardevol ontspan-moment hebben. Lang leve de lessen van Maria Links !
Ineke Huibregtse
Dankzij de pilateslessen van Maria kan ik tijdens lange werkdagen achter de computer "mijn rug recht houden". Echte pilates zonder bootcamp-sportschool-geschreeuw en dreunmuziek. Lekker ontspannen je spieren keihard laten werken. En het is nog gezellig ook.
Marianne Goes
Al jaren heb ik veel last van stijve en pijnlijke gewrichten door polyarthrose deformans. Een sportschool is voor mij geen optie, mijn handen zijn te pijnlijk om bijv. gewichtjes vast te houden. Bij de Pilates-lessen van Maria heb ik eindelijk gevonden wat ik nodig heb: goede oefeningen die de stijfheid en pijn belangrijk verminderen. Maria weet de oefeningen ook zo aan te passen dat ik alles mee kan doen, een grote verdienste. Iedereen met rugklachten, schouder- of nekklachten, stijfheid, arthrose: hier vind je Pilates-lessen die je echt helpen!
Wietske van der Sluis
Zo blij dat ik de Pilateslessen bij Maria kan volgen! Heerlijk de inspanning en ontspanning.... De stramme spieren in nek en rug zijn verdwenen en daarnaast zijn de lessen ook nog erg gezellig.
Kortom, een aanrader!