de Lessen

Klachten

Voor de lessen hoor ik graag of er lichamelijke klachten of beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden. Raadpleeg wel je huisarts of Pilates veilig voor jou is.

Ook wanneer je al langer op les zit is het voor mij belangrijk om te weten wanneer je een blessure hebt opgelopen of een medische behandeling ondergaat!

Inhalen gemiste lessen

Lessen mogen altijd ingehaald worden, mits wel hooguit 24 uur te voren afgezegd.
Ik hou alle afmeldingen bij waardoor er inhaalplekken ontstaan.
Mocht je voor langere tijd afmelden, vakantie of ziekenhuisbehandeling, overleg dan bijtijds zodat we wellicht al tevoren inhaalplekjes reserveren.
Geld teruggeven kan ik niet.
De lessen hoeven niet dezelfde week ingehaald, maar wel binnen het blok,
meenemen naar een volgende periode is niet mogelijk.

Op tijd komen

Een kwartier voor de les gaat de deur open. Mocht je nou onverhoopt toch niet kunnen komen, meldt het me dan even per WhatsApp.
Ik doe de deur op tijd dicht en daarna ook niet meer open!

Kleding

Qua kleding raad ik aan iets comfortabels, zonder naden, broekzakken of gulp.
Geen schoenen, maar sokken zijn wel verplicht, ik voer een geen blote voeten beleid! Mocht je echter je sokken vergeten zijn dan heb ik altijd wel een paar paar voor algemeen gebruik.

Spulletjes

Matjes zijn aanwezig, ook dekentjes. 
Ik ben niet dol op kleedjes of handdoeken, die kunnen in de weg liggen, maar als je dat hygiƫnischer vindt, is dat prima.

Geen waterflesjes alsjeblieft, er is een kraan, dus kun je tevoren drinken, maar we sporten niet zo intens dat je onderwijl vloeistof nodig hebt!